Kuchyňa iná ako ostatné!

Dnes sa dizajnéri naozaj pretekajú a vymýšľajú stále nové a nové prvky do našich domácností. S istotou môžeme povedať, že v súčasnosti sú v prípade bytového dizajnu moderné čisté línie a naozaj je emné farby. Avšak, aj napriek tomu sú ľudia, ktorí preferujú iný štýl, kedy radi vsadia na niečo domáckejšie a vidiecke. Už dlhé roky sú stále moderné napríklad také vintage kuchyne, ktoré majú svoje čaro a dušu, čo oslovilo nesmierne veľké množstvo klientov !

servis

Zaručený pocit domova!

Vintage kuchynesú v tom zvláštne, že navodia pocit domova azda u každého. V tejto kuchyni sa naozaj nikto nemôže cítiť zle, pretože vintage kuchyne majú naozaj svoje čaro, ktoré sa musí páčiť každému. Pokiaľ sa vám páči vidiecky štýl, tak vintage kuchyne sú pre vás tým správnym riešením. Tieto kuchyne sú v mnohých prípadoch ako z filmu. Ich dizajn sa však môže zdať pre niekoho prekombinovaný ale opak je pravdou. Vintage kuchyne sú charakteristické tým, že obsahujú skôr na pohľad staré prvky, ktoré sa vyskytujú hlavne v prevedení skriniek a úchytiek na šuflíkoch. Takáto kuchyňa sa viac menej hodí do rodinných domoch, kedy môže byť plná kvetov vo váze a iných doplnkov, ktoré len podčiarknu ich krásu. V prípade tejto kuchyne je charakteristický aj veľký pult práve v strede kuchyne, kedy slúži ako pracovná plocha alebo aj ako miesto, kde sa podáva veľké množstvo jedla.

bílá kuchyně

Samozrejme, nie každý by si tento typ kuchyne zaobstaral, pretože je to vec vkusu a celkový dizajn sa odvíja aj od ostatného zariadenia domu. Samozrejme je vhodné, aby všetko spolu ladilo aj v prípade vintage kuchyne. Z nášho pohľadu vintage kuchyne sú naozaj krásne a dokážu navodiť u človeka príjemný pocit, kedy sa v takejto kuchyni cíti naozaj dobre. Samozrejme, je dôležité ako majiteľ kombinuje aj ostatné prvky tak, aby všetko spolu tzv. hralo. Pokiaľ ste priaznivcom tohto štýlu a naozaj rozmýšľate nad vintage kuchyňou, určite by ste mali navštíviť internetovú stránku https://anrico.sk/, kde nájdete naozaj veľa nápadov inšpirácii. Na tento typ kuchyne potrebujete mať určitého vidieckeho ducha. Je len na vás čo si vyberiete, ale veríme, že vintage kuchyňa je naozaj ten správny výber !